DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

Autor: ROMANI OLIVE, JOSEP MARIA

Sección: ENOLOGÍA - ENOLOGÍA GRAL

DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

21,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/02/2009
Colección:
N/D
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'arbre de camp d'aquest diccionari abasta el cicle de les begudes des del seu origen fins al seu consum, desenvolupat en més de 2.500 entrades. A més de les definicions, inclou un apartat de refranys ordenats temàticament, vocabularis en castellà, francès i anglès, i adreces d'entitats relacionades amb el món del vi. L'objectiu i les intencions de l'obra són: posar …

L'arbre de camp d'aquest diccionari abasta el cicle de les begudes des del seu origen fins al seu consum, desenvolupat en més de 2.500 entrades. A més de les definicions, inclou un apartat de refranys ordenats temàticament, vocabularis en castellà, francès i anglès, i adreces d'entitats relacionades amb el món del vi. L'objectiu i les intencions de l'obra són: posar a l'abast de les persones interessades una obra de caire divulgatiu que els aporti informació sobre el complex món del beure. Pel to i el tractament de la informació continguda, no s'adreça únicament als experts i professionals del ram, sinó a totes les persones curioses que vulguin entendre les etiquetes, les contraetiquetes i les fitxes dels suplements dominicals, que vulguin trobar informació sobre les menes de raìm usades en vinificació, les zones on s'elaboren vins, les begudes espirituoses més habituals, o les cerveses al nostre abast.
Leer más

Más información del libro

DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9791-447-5
EAN:
9788497914475
Nº páginas:
352
Colección:
N/D
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
ENOLOGÍA
Sub-Sección:
ENOLOGÍA GRAL
Llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona ha estat ajudant de miniaturista, professor de català i corrector editorial. El 1981 va entrar a treballar a la Secretaria de Política Lingüística, com a sociolingüista, i des del 2005 fa de tècnic de publicacions i difusió al Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible.

Otros libros en ENOLOGÍA