ELS MILLORS VINS DOLÇOS DE CATALUNYA

I ELS SEUS MARIDATGES

Autor: ROMERO GARRIDO, LLUÍS

Sección: EL VINO - EL VINO GRAL

ELS MILLORS VINS DOLÇOS DE CATALUNYA

ELS MILLORS VINS DOLÇOS DE CATALUNYA

15,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/02/2019
Colección:
ALTRES CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El vi dolç és, sens dubte, el gran tresor oblidat de la vinya catalana. Se n'elaboren de fascinants i emocionants, però, per desgràcia, massa sovint passen desapercebuts. Aquest llibre vol ajudar-vos a redescobrir-los, a gaudir-los amb maridatges creatius i a que us n'enamoreu fins a sentir-los propis i imprescindibles, recordant que, quan bevem vi dolç, bevem Mediterrani, bevem l'essència del …

El vi dolç és, sens dubte, el gran tresor oblidat de la vinya catalana. Se n'elaboren de fascinants i emocionants, però, per desgràcia, massa sovint passen desapercebuts. Aquest llibre vol ajudar-vos a redescobrir-los, a gaudir-los amb maridatges creatius i a que us n'enamoreu fins a sentir-los propis i imprescindibles, recordant que, quan bevem vi dolç, bevem Mediterrani, bevem l'essència del raïm i bevem raigs de sol, bevem, en resum, història líquida de la nostra terra. "Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más libros de ROMERO GARRIDO, LLUÍS

Más información del libro

ELS MILLORS VINS DOLÇOS DE CATALUNYA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-807-9
EAN:
9788490348079
Nº páginas:
136
Colección:
ALTRES CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
EL VINO
Sub-Sección:
EL VINO GRAL
En Lluís Romero Garrido (1974) és filòleg i sommelier. Combina la seva tasca com a professor amb les activitats entorn del vi. Ha participat en concursos de sommeliers, ha estat jurat en premis de vins i ha col·laborat amb diversos restaurants amb estrelles Michelin. És l'autor de Grans vins a petits preus (Cossetània, 2015), de Vins secrets de Catalunya (Cossetània, 2016) i de Grans vins a petits preus 2018 (Cossetània, 2017). Actualment, segueix cuidant la petita vinya-jardí d'on elabora el seu propi vi, Clos dels Cims, guardonat amb 88 punts Peñín en l'anyada 2014 (www.closdelscims. blogspot.com), i treballa en la recuperació de vinyes velles a l'entorn del Montseny. També organitza cursos de vi i tasts privats a domicili, assessora botigues, webs i restaurants i, esporàdicament, fa de tertulià a la ràdio. Podeu seguir-lo al seu blog El Racó del Clos (www. elracodelclos.blogpot.com).

Otros libros en EL VINO

También te pueden interesar