Vides minades. 25 anys

Autor: Sánchez, Gervasio

Sección: FOTOGRAFÍA - Manuales y Técnicas de Fotografía

Vides minades. 25 anys

Vides minades. 25 anys

60,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
BLUME
Publicación:
01/09/2023
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

* ""[...] Un crit contra una terrible injustícia i un drama diari: com afecten els protagonistes les ferides físiques que es mantenen als cossos talats per sempre"". * Un projecte inacabable del fotoperiodisme més actual, igual que són infinites les seqüeles que provoquen les mines antipersones. Gervasio Sánchez treballa amb víctimes d'aquesta xacra des del setembre del 1995, una feina …

* ""[...] Un crit contra una terrible injustícia i un drama diari: com afecten els protagonistes les ferides físiques que es mantenen als cossos talats per sempre"". * Un projecte inacabable del fotoperiodisme més actual, igual que són infinites les seqüeles que provoquen les mines antipersones. Gervasio Sánchez treballa amb víctimes d'aquesta xacra des del setembre del 1995, una feina que recorre la major part de la seva trajectòria professional. * Els estralls que provoquen les mines són per a tota la vida. Les 11 víctimes d'aquest projecte han estat escollides a l'atzar a països africans com Angola i Moçambic, asiàtics com Cambodja, Afganistan i Iraq, llatinoamericans com El Salvador, Nicaragua i Colòmbia o europeus com Bòsnia i Hercegovina. ""Gervasio sap que necessitem les veus mutilades si aspirem a escriure una història completa. I per aixo cal reivindicar, enfront de l'odi que mina, la valentia que mira."" Irene Vallejo (pròleg)
Leer más

Más libros de Sánchez, Gervasio

Todos los libros de Sánchez, Gervasio

Más información del libro

Vides minades. 25 anys

Editorial:
BLUME
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-19785-46-6
EAN:
9788419785466
Nº páginas:
304
Colección:
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
37 mm
Ancho:
26 mm
Sección:
FOTOGRAFÍA
Sub-Sección:
Manuales y Técnicas de Fotografía
Gervasio Sánchez és periodista des del 1984. Els seus treballs es publiquen a Heraldo de Aragón, El País i La Vanguardia col·labora amb la cadena SER i la BBC. És autor de diversos llibres fotogràfics, entre ells Dones Women/Afganistan, Activistes per la vida, Antología, Kosovo, Niños de la guerra, Sierra Leona. Guerra y paz, La caravana de la muerte. Las víctimas de Pinochet, Latidos del tiempo, Vides minades y Sarajevo 1992-2008 (publicats per Blume). Ha estat mereixedor dels premis Cirilo Rodríguez, Club Internacional de Premsa, Andalusia de Cultura, Drets Humans de Periodisme, Liber Press, Javier Bueno i Joan Alsina de Casa Amèrica Catalunya les institucions aragoneses li van concedir la Medalla d'Or de Santa Isabel de Portugal i la Medalla al Mèrit professional. El 2008 va obtenir el Premi Ortega i Gasset per la fotografia Sofia Elface Fumo amb la seva filla Alia i el 2009 el Premi Nacional de Fotografia. L'abril del 2011 va rebre el Premi Internacional Julio Anguita Parrado i el maig del 2011 va rebre la Gran Creu de l'Ordre Civil de la Solidaritat Social. És enviat especial per la pau de la UNESCO des de 1998.

Otros libros en FOTOGRAFÍA

También te pueden interesar