Arbres

350 ESPECIES DEUROPA

Autor: Spohn, Margot

Sección: NATURALEZA - Plantas, Árboles y Arbustos

Arbres

Arbres

26,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/11/2023
Colección:
ARTEMIS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

CONEIX I IDENTIFICA MÉS DE 350 ARBRES D'EUROPA   ÀMPLIAMENT IL·LUSTRAT Diverses fotografies i il·lustracions per a cada espècie. Es mostren els arbres sencers i en detall, alhora que se n'indiquen característiques importants per tal d'identificar-los. ENTRETINGUT A més de la informació necessària per a la identificació, descobrireu dades interessants sobre els hàbitats, els usos, la història i la biologia …

CONEIX I IDENTIFICA MÉS DE 350 ARBRES D'EUROPA   ÀMPLIAMENT IL·LUSTRAT Diverses fotografies i il·lustracions per a cada espècie. Es mostren els arbres sencers i en detall, alhora que se n'indiquen característiques importants per tal d'identificar-los. ENTRETINGUT A més de la informació necessària per a la identificació, descobrireu dades interessants sobre els hàbitats, els usos, la història i la biologia dels arbres i arbustos. DE FÀCIL CONSULTA Totes les característiques importants s'expliquen en la imatge mateixa. La llegenda de colors possibilita una ràpida orientació.
Leer más

Más libros de Spohn, Margot

Más información del libro

Arbres

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-320-6
EAN:
9788413563206
Nº páginas:
256
Colección:
ARTEMIS
Lengua:
CATALAN
Alto:
19 mm
Ancho:
12 mm
Sección:
NATURALEZA
Sub-Sección:
Plantas, Árboles y Arbustos
MARGOT SPOHN és biòloga i una gran apassionada de la natura. És l'autora dels textos de _Welche Blume ist das?_(_Flors, 450 espècies d'Europa_) i juntament amb Roland Spohn va col·laborar en la redacció de l'obra _Was blüht denn da?_ ('Què floreix, doncs?') i en altres guies de natura.

Otros libros en NATURALEZA

También te pueden interesar