ELS OCELLS DEL JARDI A MIDA NATURAL

A MIDA REAL

Autor: STRAUSS, DANIELA

Sección: NATURALEZA - Aves

ELS OCELLS DEL JARDI A MIDA NATURAL

ELS OCELLS DEL JARDI A MIDA NATURAL

13,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/09/2018
Colección:
FORA DE COLULECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Reconèixer i identificar els ocells que visiten el nostre jardí ara és més fàcil: gràcies a aquesta guia naturalista amb fotografies de mida real, el risc de confusió és pràcticament nul! ? 60 visitants del nostre jardí, des del petit reietó fins al gros ànec collverd ? Identificació facilitada gràcies a la classificació segons les dimensiones ? Tots els trets …

Reconèixer i identificar els ocells que visiten el nostre jardí ara és més fàcil: gràcies a aquesta guia naturalista amb fotografies de mida real, el risc de confusió és pràcticament nul! ? 60 visitants del nostre jardí, des del petit reietó fins al gros ànec collverd ? Identificació facilitada gràcies a la classificació segons les dimensiones ? Tots els trets distintius indicats directament a la fotografia ? Imatges addicionals i nombrosa informació i curiositats ? Extra: nius naturals i artificials Gaudeix observant-los i identificant-los!   "Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más libros de STRAUSS, DANIELA

Más información del libro

ELS OCELLS DEL JARDI A MIDA NATURAL

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-746-1
EAN:
9788490347461
Nº páginas:
0
Colección:
FORA DE COLULECCIO
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
194 mm
Ancho:
133 mm
Sección:
NATURALEZA
Sub-Sección:
Aves
Daniela Strauß és natural de la Baixa Saxònia, Alemanya, i actualment viu a Canet de Mar, al Maresme. Apassionada observadora dels ocells des de fa més de vint anys, des del 2009 va treballar uns quants anys a la Comissió Ornitològica per a les Espècies Rares de la Baixa Saxònia, que fins i tot va dirigir entre els anys 2012 i 2013.

Otros libros en NATURALEZA

También te pueden interesar