HI HAVIA UNA VEGADA A HOLLYWOOD

Autor: TARANTINO, QUENTIN

Sección: NARRATIVA - Novela General

HI HAVIA UNA VEGADA A HOLLYWOOD

HI HAVIA UNA VEGADA A HOLLYWOOD

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
30/06/2021
Colección:
Clàssica
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En Rick Dalton, un actor televisiu en hores baixes que ofega les penes en lalcohol, i en Cliff Booth, el seu doble en escenes dacció, són els antiherois daquesta nove?la que va molt més enllà del final que vam veure al cinema. Perquè Hi havia una vegada a Hollywood és el sorprenent debut de Quentin Tarantino en la ficció literària. …

En Rick Dalton, un actor televisiu en hores baixes que ofega les penes en lalcohol, i en Cliff Booth, el seu doble en escenes dacció, són els antiherois daquesta nove?la que va molt més enllà del final que vam veure al cinema. Perquè Hi havia una vegada a Hollywood és el sorprenent debut de Quentin Tarantino en la ficció literària. Tots els nous personatges, escenes i subtrames que ens ofereix aquí amb diàlegs i descripcions marca de la casa, no només expandeixen lunivers fílmic de lautor, sinó que serveixen també per presentar-nos un narrador dun talent excepcional. Quentin Tarantino és probablement el cineasta més icònic dels últims trenta anys, un narrador espectacular que fins aquest moment havia abocat el seu talent al cinema però que ara enceta el camí com a novel·lista amb una obra sorprenent, hilarant, deliciosa i brutal a parts iguals.

 

RICK DALTON Abans tenia la seva pròpia sèrie de televisió, però ara en Rick és un actor acabat que només fa papers de dolent i ofega les penes amb whisky. Una trucada des de Roma decidirà el seu destí?

CLIFF BOOTH És el doble den Rick i lhome més infame en qualsevol plató de cinema, perquè corre el rumor que ha sortit impune dun assassinat...

SHARON TATE Va marxar de Texas per perseguir el seu somni de convertir-se en una estrella de cine i el va fer realitat. Ara la Sharon passa els dies de glòria a Cielo Drive, a Hollywood Hills.

CHARLES MANSON Lexconvicte té una colla de hippies penjats convençuts que és el seu líder espiritual, però ell ho donaria tot per ser una estrella del rock.

HOLLYWOOD 1969. HO HAURIES DHAVER VIST

Leer más

Más libros de TARANTINO, QUENTIN

Más información del libro

HI HAVIA UNA VEGADA A HOLLYWOOD

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-2800-2
EAN:
9788466428002
Nº páginas:
0
Colección:
Clàssica
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela General
Quentin Tarantino (Knoxville, Tennessee, 27 de març del 1963) és director de cinema, guionista i actor. Es va fer conèixer a finals dels anys vuitanta gràcies a My Best Friend's Brithday, guió que va formar les bases de True Romance, però va assolir la fama gràcies a Reservoir Dogs i Pulp Fiction. És famós gràcies al seu estil innovador, influït per l'estètica dels còmics i de les sèries B, on la narració és sovint no lineal, amb diàlegs memorables i una important dosi de violència i sang sublimades estèticament i atenuades per un toc humorístic.

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar