A PEU PER LA GAVARRA MARÍTIMA

15 ITINERARIS

Autor: Teixidor i Palau, Ricard

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

A PEU PER LA GAVARRA MARÍTIMA

A PEU PER LA GAVARRA MARÍTIMA

10,70€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/05/2002
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre proposa 15 propostes d'excursions pel massís de les Gavarres que dóna al mar i per un petit sector del massís de Begur. Són excursions adreçades als amants de la natura que vulguin descobrir coses noves en unes muntanyes que, malauradament, no sempre han estat preuades. Dotze de les excursions parteixen de poblacions costaneres i retornen al punt de …

Aquest llibre proposa 15 propostes d'excursions pel massís de les Gavarres que dóna al mar i per un petit sector del massís de Begur. Són excursions adreçades als amants de la natura que vulguin descobrir coses noves en unes muntanyes que, malauradament, no sempre han estat preuades. Dotze de les excursions parteixen de poblacions costaneres i retornen al punt de sortida; dues, proposen un recorregut lineal´; i, l'última, és una travessa des de Santa Cristina fins a la Fonteta. Totes responen al mateix esquema: descripció del trajecte d'anada, la fita (una ermita, un dòlmen, un cim o qualsevol paratge d'especial interès paisatgístic) i la descripció del trajecte de tornada. Les ressenyes es completen amb cronometratges, fotografies, dibuixos i mapes.
Leer más

Más información del libro

A PEU PER LA GAVARRA MARÍTIMA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-95684-73-8
EAN:
9788495684738
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Ricard Teixidor i Palau va néixer a Aiguaviva del Gironès l'any 1950. Quan tenia 5 anys va anar a viure a Brunyola, un poble de la Selva. Estudià el batxillerat a Santa Coloma de Farners, i després va cursar el Magisteri a Girona. És mestre des de l'any 1971 i sempre ha exercit com a tal. Actualment està casat, té dues filles, viu a Salt i treballa en una escola de Girona. L'excursionisme, la natura, la música i la fotografia han estat les seves afeccions de sempre. Des de fa uns cincs anys, també es dedica a fer treballs de recerca històrica. Ja de ben jovenet va descobrir el Pirineu català. Un parell de vegades a l'any fa algun cim i encara no ha acabat de conèixer-lo tot. Les Gavarres, en canvi, tot i ser més properes al seu lloc de residència habitual, les ha descobertes no fa més de deu anys. Tot va començar a partir de l'any 1991, quan passava - i encara passa- les vacances d'estiu a Palamós, i va començar a fer excursions a punts propers a la costa. Fruit d'aquestes caminades sorgí el treball A peu per la Gavarra marítima, que l'any 1999 fou mereixedor de la tercera edició del Premi Lluís Esteve.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar