BENVINGUT, SENYOR MALESTAR

Autor: TIRADO TORRAS, MIRIAM / TURU SANCHEZ, JO

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - Otro material didáctico

BENVINGUT, SENYOR MALESTAR

BENVINGUT, SENYOR MALESTAR

12,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
EL CEP I LA NANSA
Publicación:
01/02/2020
Colección:
CALETA
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

El Max estava estrany des que havia tingut la seva germana, no sabia què li passava, i s'enfadava molt sovint amb els seus pares. Però la seva mare també se sentia confosa, això de tenir dos fills era nou per a ella. Cada dia que passava, la situació es complicava més, però llavors, PUM, va aparèixer un follet, amb barret …

El Max estava estrany des que havia tingut la seva germana, no sabia què li passava, i s'enfadava molt sovint amb els seus pares. Però la seva mare també se sentia confosa, això de tenir dos fills era nou per a ella. Cada dia que passava, la situació es complicava més, però llavors, PUM, va aparèixer un follet, amb barret i maletí, que es presentà a la família com el senyor Malestar i els ajudà a detectar què els passa i com connectar de nou.
Leer más

Más información del libro

BENVINGUT, SENYOR MALESTAR

Editorial:
EL CEP I LA NANSA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-17756-58-1
EAN:
9788417756581
Nº páginas:
28
Colección:
CALETA
Lengua:
CATALAN
Alto:
220 mm
Ancho:
18 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
Otro material didáctico
Míriam Tirado és consultora de criança, especialitzada en maternitat/paternitat i periodista. Acompanya dones i homes en el camí de convertir-se en mares i pares. També dóna conferències en escoles i centres sobre els temes que més preocupen en la primera infància. Joan Turu és il·lustrador professional, es dedica a la literatura infantil i juvenil amb les visites, activitats i murals a les escoles, i amb la il·lustració de contes infantils.

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar