Sense energia

Breu guia per al Gran Descens

Autor: Turiel, Antonio

Sección: CIENCIAS - CIENCIAS GRAL

Sense energia

Sense energia

12,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
ALFABETO
Publicación:
01/11/2022
Colección:
ALFABETO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Pandèmia, crisi de subministraments, falta de xips, inflació, guerra, sequera, canvi climàtic, crisi energètica... Les notícies són cada dia més preocupants sembla que hem entrat en una espiral de decadència i misèria. Quant més podrem aguantar? És cert que el col·lapse és inevitable? Tal com anunciava Antonio Turiel en el seu primer assaig, el Petrocalipsis ja és aquí. Ho notem …

Pandèmia, crisi de subministraments, falta de xips, inflació, guerra, sequera, canvi climàtic, crisi energètica... Les notícies són cada dia més preocupants sembla que hem entrat en una espiral de decadència i misèria. Quant més podrem aguantar? És cert que el col·lapse és inevitable? Tal com anunciava Antonio Turiel en el seu primer assaig, el Petrocalipsis ja és aquí. Ho notem en omplir el dipòsit del cotxe, quan ens el pensem dues vegades abans d'encendre l'aire condicionat, quan tanquen negocis però, sobretot, el notem a final de mes. I això no s'ha acabat: estem entrant en una fase d'acceleració. El descens energètic és una realitat urgent i que anticipa un futur molt fosc. Si volem prevaler, si volem evitar el col·lapse, necessitem fer molts canvis, des del sistema productiu fins al model de societat. I tenir una guia per a entendre què està passant ara mateix, per què i com evitar el pitjor. D'altra banda: tot normal i bé.
Leer más

Más libros de Turiel, Antonio

Más información del libro

Sense energia

Editorial:
ALFABETO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17951-34-4
EAN:
9788417951344
Nº páginas:
112
Colección:
ALFABETO
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
22 mm
Ancho:
14 mm
Sección:
CIENCIAS
Sub-Sección:
CIENCIAS GRAL
Antonio Turiel (Lleó, 1970) és científic i un conegut divulgador dels problemes de sostenibilitat de la nostra societat. Llicenciat en Físiques, en Matemàtiques i Doctor en Física Teòrica, és Investigador Científic en l'Institut de Ciències de la Mar de Barcelona, CSIC. La seva recerca s'ha centrat en la turbulència i en l'oceanografia per satèl·lit, encara que també és expert en l'àmbit dels recursos naturals. El seu blog, The Oil Crash, és una de les grans referències en castellà sobre el problema del zenit del petroli. És també autor del best seller Petrocalipsis (2020).

Otros libros en CIENCIAS

También te pueden interesar