LA CARXOFA

FONT DE SALUT I PLAER

Autor: VERGÉS, MARTA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA CARXOFA

LA CARXOFA

13,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2020
Colección:
CUINA PLANT BASED
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de tenir al rebost. En aquest llibre aprendrem molt sobre la carxofa: quin n'és l'origen, les condicions de cultiu, les varietats, les propietats, etc. A més a més, veurem que val la pena fer l'esforç de netejar-les per poder-les gaudir en …

La carxofa és un vegetal diferent de tots els altres, molt ric en nutrients i minerals, que sempre hauríem de tenir al rebost. En aquest llibre aprendrem molt sobre la carxofa: quin n'és l'origen, les condicions de cultiu, les varietats, les propietats, etc. A més a més, veurem que val la pena fer l'esforç de netejar-les per poder-les gaudir en totes les seves versions: al forn, saltades, guisades, fregides i, fins i tot, crues. Et proposem trenta receptes de carxofes, molt fàcils i variades, que inclouen sopes, amanides, dips, snacks i plats principals. Endinsa't en aquest món apassionant de la carxofa i descobreix tot el que et pot oferir! "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Leer más

Más información del libro

LA CARXOFA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-985-4
EAN:
9788490349854
Nº páginas:
0
Colección:
CUINA PLANT BASED
Lengua:
CATALAN
Alto:
200 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Marta Vergés és dietista, coach de salut i especialista en cuina plant based. Graduada per la Matthew Kenney Culinary Academy de Santa Mònica (Califòrnia) i màster en Coaching i PNL per l'Institut Gestalt, exerceix de divulgadora d'hàbits d'alimentació saludable en empreses i mitjans de comunicació. És codirectora del programa de La 2 de RTVE Menja't el món i autora de Menja't el tarro (Cossetània, 2016). Pots seguir-la a Instagram, on comparteix tot el seu univers i un munt de receptes. @martavergesbio

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar