EXCURSIONS ALS NAIXEMENTS DELS RIUS DE CATALUNYA

XII PREMI VÈRTEX

Autor: VICENS LLAURADÓ, ALBERT

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

EXCURSIONS ALS NAIXEMENTS DELS RIUS DE CATALUNYA

EXCURSIONS ALS NAIXEMENTS DELS RIUS DE CATALUNYA

14,70€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/01/2013
Colección:
AZIMUT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre pretén ser una invitació al coneixement dels naixements i les capçaleres dels rius de Catalunya. A través d'un recull de caminades, aptes per a tothom un xic avesat a moure's per la muntanya, el llibre us proposa apropar-vos a les conegudes surgències del Ter, del Cardener, del Llobregat... però també a les remotes fonts del Segre o a …

Aquest llibre pretén ser una invitació al coneixement dels naixements i les capçaleres dels rius de Catalunya. A través d'un recull de caminades, aptes per a tothom un xic avesat a moure's per la muntanya, el llibre us proposa apropar-vos a les conegudes surgències del Ter, del Cardener, del Llobregat... però també a les remotes fonts del Segre o a les desconegudes deus de la riera de Merlès, del Llémena o del Glorieta, cursos modestos però captivadors. No es tracta d'un llibre de barranquisme, sinó d'una selecció d'excursions que discorren, en la major part dels casos, per senders que recorren les capçaleres de les conques hidrogràfiques del nostre país. Un viatge a alguns dels espais més íntims de Catalunya.
Leer más

Más libros de VICENS LLAURADÓ, ALBERT

Más información del libro

EXCURSIONS ALS NAIXEMENTS DELS RIUS DE CATALUNYA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-040-0
EAN:
9788490340400
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Albert Vicens Llauradó Va néixer a Terrassa el 1968. És professor d'institut i llicenciat en biologia i en història. Apassionat de la muntanya en totes les seves facetes, ha escrit diverses obres de temàtica excursionista: Cent arbres monumentals de Catalunya, La Mola: persones i camins, Vora mar, excursions pel litoral català més salvatge i ha estat coautor d'El vessant desconegut de Sant Llorenç del Munt. Juntament amb Jaume Valls, l'any 2010 va publicar Sant Llorenç Savall, més de mil anys d'història, amb motiu del mil·lenari del poble on resideix des de 1997. En l'àmbit literari ha guanyat diversos certàmens de narrativa curta, així com el premi Narcís Puigdevall de narrativa de muntanya. També ha publicat dues novel·les: De porc i de senyor: memòries d'un senglar del Vallès (premi Joan Arús) i Pedescauç: la petja de l'óssa (premi Armand Quintana).

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar