L'arquitectura d'ahir a Lleida

DEL MODERNISME A LA GUERRA CIVIL DEL 1936-1939

Autor: VILÀ TORNOS, FREDERIC

Sección: ARQUITECTURA - ARQUITECTURA GRAL

L'arquitectura d'ahir a Lleida

L'arquitectura d'ahir a Lleida

20,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
EL FIL D'ARIADNA
Publicación:
10/05/2018
Colección:
LA GRAMALLA
Ver ficha completa

LO PEDIMOS PARA TÍ. Podríamos tenerlo en un plazo de 4 días

Envío a domicilio KM. 0

Envío a domicilio

Añadir a la cesta

Sinopsis

Aquest llibre pretén servir d’instrument per dur a terme l’aventura de percebre la ciutat d’una manera diferent. Un viatge ‘altre’ als àmbits per on cada dia transitem apressadament, potser sense adonar-nos dels molts valors que inclouen. Un envit, doncs, a fer una excursió lúdica i contemplativa: ANEM A MIRAR EDIFICIS! I això, amb certa remarca en la sensibilització patrimonial, implicarà …

Aquest llibre pretén servir d’instrument per dur a terme l’aventura de percebre la ciutat d’una manera diferent. Un viatge ‘altre’ als àmbits per on cada dia transitem apressadament, potser sense adonar-nos dels molts valors que inclouen. Un envit, doncs, a fer una excursió lúdica i contemplativa: ANEM A MIRAR EDIFICIS! I això, amb certa remarca en la sensibilització patrimonial, implicarà una activitat evocadora d’allò que ha desaparegut i valorativa de tot el que encara queda, per fruir-lo millor i per conservar-lo. Des d’aquest enfocament, s’ofereix una selecció d’elements notables i significatius de l’arquitectura d’ahir a Lleida, del modernisme a la Guerra Civil, que intenta ajudar a la descoberta personal per tal de no malmetre ni una sola engruna de valor i d’identitat.
Leer más

Más información del libro

L'arquitectura d'ahir a Lleida

Editorial:
EL FIL D'ARIADNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9975-980-7
EAN:
9788499759807
Nº páginas:
64
Colección:
LA GRAMALLA
Lengua:
CATALAN
Alto:
180 mm
Ancho:
290 mm
Sección:
ARQUITECTURA
Sub-Sección:
ARQUITECTURA GRAL
Frederic Vilà Tornos (Lleida, 1943) és arquitecte per l’ETSAB i doctor en loso a i lletres (història de l’art) per la UB. Exercí professionalment com a arquitecte abans de dedicar-se plenament a la universitat. Catedràtic d’història de l’art de la UdL ns a la seva jubilació, de la seva especialització en arquitectura contemporània i patrimoni n’han sorgit nombroses recerques i publicacions. Xavier Goñi (Lleida, 1953), fotògraf amb una extensa formació especialitzada. La seva activitat s’ha desenvolupat principalment en fotogra a d’arquitectura, d’aproximació i reportatge. Ha treballat per a publicacions de caràcter cientí- c i divulgatiu, entre les quals podem destacar Història Grà ca de Lleida, la gruia de Lleida Lleida, Cordialment amb Josep Vallverdú, diversos treballs per Enciclopèdia Catalana i nombroses publicacions de la Universitat de Lleida.

Otros libros en ARQUITECTURA

También te pueden interesar