LA TERANYINA BLAUGRANA

Autor: VINTON, ROGER

Sección: DEPORTES - Otros libros de Deporte

LA TERANYINA BLAUGRANA

LA TERANYINA BLAUGRANA

20,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/01/2024
Colección:
(CAT).SENSE COL·LECCIO
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Després de lèxit de La gran teranyina, torna Roger Vinton amb La teranyina blaugrana. El poder a Can Barça 1899-2024El llibre La teranyina blaugrana és, conceptualment, una obra que no sha fet mai fins ara. Lautor analitza amb tot detall els 125 anys dhistòria del FC Barcelona des del punt de vista dels diversos grups de poder que han controlat …

Després de lèxit de La gran teranyina, torna Roger Vinton amb La teranyina blaugrana. El poder a Can Barça 1899-2024

El llibre La teranyina blaugrana és, conceptualment, una obra que no sha fet mai fins ara. Lautor analitza amb tot detall els 125 anys dhistòria del FC Barcelona des del punt de vista dels diversos grups de poder que han controlat el club fins avui dia. El relat està narrat per ordre cronològic, començant pels moments anteriors a la fundació de lentitat, lany 1899, i arribant a la dimissió de Josep Maria Bartomeu, loctubre del 2020. La gran quantitat de novetats que aporta lautor sorprendrà els lectors, ja siguin seguidors del Barça o simplement curiosos atrets pel fenomen FC Barcelona. Les novetats esmentades provenen de la tasca de recerca ingent que Vinton ha dut a terme en arxius i fonts diverses, tant del país com de lEstat  espanyol.

Leer más

Más libros de VINTON, ROGER

Más información del libro

LA TERANYINA BLAUGRANA

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-3174-3
EAN:
9788466431743
Nº páginas:
500
Colección:
(CAT).SENSE COL·LECCIO
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
DEPORTES
Sub-Sección:
Otros libros de Deporte
Roger Vinton va aparèixer per al gran públic a començaments de lany 2012, a través dels articles que va començar a publicar al blog rogervinton.org. Lobjectiu que hi havia era oferir una visió alternativa de la realitat, posant en dubte la versió que oferien els grans mitjans de comunicació. El poder a Catalunya, el Barça o el Procés van ser alguns dels temes recurrents en els seus escrits. Ben aviat, el blog es va convertir en un referent i va ser recomanat per bona part dels «opinadors» estrella del país. Cinc anys després va publicar el llibre La gran teranyina. Els secrets del poder a Catalunya (2017), on detallava les relacions de poder i dinteressos entres les grans famílies del país. Lobra, concebuda com un mapa del poder, va suposar un gran èxit tant de crítica com de vendes i en lactualitat ja es troba en lonzena edició. Una obra que va marcar un abans i un després tant en la manera de fer recerca i divulgar-la, com en els procediments narratius. Aquesta peça fonamental del «vintonisme» va tenir també una versió radiofònica quan lestiu del 2020 Catalunya Ràdio, al programa El matí, li va dedicar una secció setmanal amb la veu del mateix autor. El 2021, Vinton va publicar El Barça davant la crisi del segle (Destino), on feia una anàlisi detallada de la situació del club enmig duna cruïlla de superació complicada. El llibre, breu però contundent, va ser prologat pel cantant David Carabén, fill del gerent blaugrana, que va ser clau per al fitxatge de Johan Cruyff. Al marge de la seva activitat editorial, Vinton és també un col·laborador assidu dels mitjans escrits. En lactualitat escriu un article setmanal al digital Via Empresa, on parla de finances i del món empresarial. Amb anterioritat havia publicat al cultural Núvol i a la capçalera desports La República Esportiva. També va tenir una secció a la Revista Mirall.

Otros libros en DEPORTES

También te pueden interesar